Algemene voorwaarden

Levering, zolang de voorraad strekt. Copyright Philmond© 2013, alle rechten voorbehouden. Voor de gevolgen van drukfouten kunnen wij géén aansprakelijkheid aanvaarden. Op deze voorwaarden en de tot stand gekomen overeenkomsten is uitsluitend het Nederlands Recht van toepassing. Philmond heeft te allen tijde het recht deze algemene voorwaarden en de inhoud van haar website te wijzigen.

Identiteit van de ondernemer

Naam ondernemer: Philmond
Vestigingsadres: Verrijn Stuartlaan 21 2288 EK Rijswijk
Telefoonnummer: 0880 - 666199
Bereikbaarheid: Maandag t/m vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur en zaterdag en zondag gesloten.

Koopovereenkomst

Nadat u een bestelling aan ons hebt doorgegeven, is de koopovereenkomst een feit. Wij behouden ons het recht voor, bestellingen zonder opgave van redenen niet uit te voeren, dan wel voorwaarden daaraan te verbinden. Door te bestellen accepteert u de toepasselijkheid van de algemene leveringsvoorwaarden.

Product kenmerken

De Stoute Bon is een voucher met een unieke code die een bepaalde waarde vertegenwoordigd. U dient De Stoute Bon (inclusief de code) zorgvuldig te bewaren. In geval van diefstal (waaronder tevens begrepen het gebruik door onbevoegde derden van de code) of verlies vindt geen vergoeding plaats.
Het tegoed op De Stoute Bon is één jaar geldig vanaf de uitgiftedatum en vervalt automatisch 1 jaar later.
Het tegoed van de De Stoute Bon moet in één keer worden besteed.
De Stoute Bon (of de restwaarde) kan niet ingewisseld worden voor contanten.
Het op welke wijze dan ook reproduceren van De Stoute Bon is verboden.
Verkoop vindt uitsluitend plaats door www.destoutebon.nl of anderen zoals op www.destoutebon.nl staat aangegeven.
Zodra het hele bestelproces succesvol is afgerond wordt het productieproces automatisch gestart. Na een afgerond bestelproces is het dus niet meer mogelijk wijzigingen in het afleveradres, mailadres,… aan te brengen. U ontvangt een bevestigingsmail van uw bestelling.

Levering

De Stoute Bon betracht de grootste zorgvuldigheid bij het in ontvangst nemen van bestellingen en het verzenden. De Stoute Bon verzendt de geaccepteerde bestellingen zo snel mogelijk. Als plaats van levering geldt het adres dat u aan ons kenbaar heeft gemaakt. De Stoute Bon is doorgaans uit voorraad leverbaar. Indien deze tijdelijk niet voorradig is houden wij uw bestelling aan tot deze alsnog geleverd kan worden.

Bijdrage verzendkosten

Om uw bestelling naar het door u vermelde adres te versturen betaalt u 1 keer verzendkosten à € 1,99 per bestelling, dit ongeacht het aantal u bestelt.

Betaalwijze

Het door u verschuldigde bedrag dient eerst betaald te worden alvorens De stoute Bon wordt verzonden. Dit kan op de volgende manier:

Via ideal:

Betalen met ideal een eenvoudige en veilige manier om aankopen te doen.

Wat is iDEAL?

iDEAL is een betaalmethode waarmee consumenten online aankopen snel en veilig kunnen afrekenen in de vertrouwde internetbankieromgeving van de eigen bank. iDEAL is echter geen keurmerk. De mogelijkheid om te betalen met iDEAL of de zichtbaarheid van het logo zegt niets over de betrouwbaarheid en service bij de levering door de webwinkel.

Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Voordelen voor u als consument

iDEAL biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden:

Inleveren & Verkooppunten

De Stoute Bon kunt u gebruiken als betaalmiddel bij alle aangesloten bedrijven vermeld bij deelnemende bedrijven. Tevens kunt u De Stoute Bon ook aanschaffen bij een aantal bedrijven. Dit staat duidelijk vermeld op de pagina 'deelnemende bedrijven’ van de website www.destoutebon.nl.
U dient dan rekening te houden met de algemene leveringsvoorwaarden van het desbetreffende bedrijf.

Retourneren

Mocht u van uw aankoop af willen zien, dan kunt u dit doen door ons dit per e-mail te laten weten. U kunt hiervoor mailen naar info@destoutebon.nl. Annuleren is kosteloos als u het voor de verzending van De Stoute Bon doet. Nadat De Stoute Bon is verzonden kunt u binnen 7 werkdagen na ontvangst alsnog annuleren. Echter wordt in dit geval slechts de bonwaarde vergoed. Verzendkosten van heen en terugsturen sturen zijn in dat geval voor eigen rekening."

Leeftijd

Wilt u bestellen op onze site, dan moet u 18 jaar of ouder zijn.

Persoonsgegevens

De verantwoordelijke voor de verwerking van uw gegevens is Philmond. De gegevens die u ons doorgeeft worden door ons opgeslagen in een bestand en gebruikt voor interne en geautomatiseerde verwerking in het kader van verantwoord klantenbeheer en van onze bedrijfsvoering, zoals verwerking van bestellingen en klantenbeheer, alsmede voor het toesturen van eigen commerciële aanbiedingen of van door ons zorgvuldig geselecteerde derden. Wij verstrekken geen gegevens aan derden die uw persoonlijke levenssfeer aantasten. U beschikt uiteraard over het recht van toegang tot en verbetering van uw gegevens. Wenst u geen mailings meer van ons te ontvangen, dan kunt u ons dat schriftelijk mededelen. Heeft u bezwaar tegen verstrekking van naam- en adresgegevens aan derden, dan kunt u ons dat eveneens schriftelijk mededelen.

Algemeen

Door uw bestelling geeft u te kennen , dat u met de leverings- en/of betalingsvoorwaarden akkoord gaat. Philmond heeft het recht om haar leverings- en/of betalingsvoorwaarden te wijzigen. Philmond behoudt zich tevens het recht voor om, indien de banken overgaan tot – of een wijziging aanbrengen- de berekening van de kosten van het betalingsverkeer, door te belasten.